Sunday 11 December 2011

Toparlanabilir Tanklar

Katlanabilir su depoları veya katlanabilir depo yakıt mesanesi gibi katlanabilir tanklarının kullanılması durumunda daha sonra bu aslında olmayan diğer katlanabilir çözümler ile karşılaştırıldığında, özellikle taşınabilirlik dünyasında daha çok yönlülük ve verecektir tankları. Burada katlanabilir tanklar ne teklif bakacağız ve neden bu kadar yararlıdır.

Katlanabilir tankları, yakıt, su ve kimyasal depolama için kullanılan ve endüstriyel kumaşlar kullanılarak oluşturulur. Bu metal veya plastik depolama tanklarının aksine, bu uysal ve çok yönlü ve farklı malzemelerin bir dizi sığdırmak için onların şekil değiştirdi olabilir anlamına gelir.

Katlanabilir tankları, farklı boyutlarda ve stillerde çeşitli gelir ve içerdiği sıvı türüne göre farklı kumaş mevcuttur. Kullanılan kumaş, yer alan malzeme ve tankların malzemesi malzeme çözülür ya da zarar edeceği sağlayan bu demektir ile uyumlu olmasını sağlamak için son derece önemlidir ve eğer malzeme de madde bulaştırmayın olacağını sağlamak anlamına gelmektedir biraz çözülmüş.

Katlanabilir tankları, sıcak hava, sıcak bar ve radyofrekans kaynağı içeren kumaş kaynak stratejileri kullanılarak inşa edilmektedir. Radyofrekans kaynak malzeme, yüksek frekanslarda titreşim enerji kullanarak kaynatılır.

Çelik tanklar, katlanabilir su tankı veya katlanabilir mazot tankı aksine kolayca taşınabilmektedir ve ardından sahada gelişeceğini. Bu katlanabilir su tankı veya katlanabilir yağ tankı uzaktan siteleri için mantıklı bir seçim olmasını sağlar ve saklama kapları, maden arama kampları, askeri operasyonlar ve daha fazlası gibi geçici tesisler gibi yerlerde bu kullanım bulmak olasıdır. Bu şekilde katlanabilir su tankı veya katlanabilir yakıt tankı kolayca siteye taşınan, gerektiği kadar su veya yakıt ile dolu kullanılan ve sonra boşaltılır ve geri taşınan olabilir. Bu plastik ya da metal depolama tankları boş olarak hem de küçük alanlarda içine almak için hantal ve zor iken bile taşımak için çok ağır ve zor olacağını aksine. Bu katlanabilir su tankı, zaman, insan gücü, yakıt maliyetleri ve çok çaba kaydetmek ve uygulamaların daha geniş bir yelpazede kullanılabilecek demektir.

Bu nedenlerden dolayı, çevre, yakıt tankı olabileceğini etkisini dikkate almak da önemlidir. Örneğin, yakıt tankları, yerde çok soğuk ya da bir yere çok sıcak kullanılıyorsa o zaman katlanabilir yakıt tankı malzeme madde etkisi olmayacak bir yalıtım malzemesi yapılmış olduğundan emin olmak için önemlidir. Aynı zamanda malzeme kullanılan malzeme miktarını değişikliklerin yanı sıra, sıcaklık değişikliklerine yanıt olarak esnek ve şekil değiştirmek için gereken içerdiği sıvı genişleme ve daralma sonucu.

Esneklik - - Bu aslında büyük ölçüde katlanabilir konteyner övünebilir bir şey ve bu da diğer avantajları vardır kızıyorlar ya da çizik daha az duyarlı hale getirilmesi gibi bir şey normalde sadece viraj ve esnek katlanabilir su tankı grev delinmiş olan veya kırılma daha ziyade tepki.
KAYNAK :
Miksan Motor
Wat motor
Abana motor
Siemens motor
Baymak

No comments:

Post a Comment