Tuesday 6 December 2011

Kara Büyü de Riskler nelerdir?

Özgür kara büyüleri istiyor musunuz? Net üzerinden bu bir yeri vardır. Black magic, maddi dünyada istediğiniz değişiklikleri meydana getirmek için büyüler, ritüeller ve büyü kullanımı. Black magic okült uygulama çok önemli bir parçasıdır. Aynı zamanda, özellikle çünkü onun amacı karanlık büyü olarak bilinir. Büyü bu tür amaçları esas olarak zarar vermek için ayrı bir hedef olarak da bilinir.

Kara büyü en yaygın biçimi, Siyah veya Koyu Magic Love Spell. Sevgiye dayanan kara büyü büyü bir yeri vardır. Ezelden beri aşk ve romantizm özünde karanlık büyü bağlantılı olmuştur.

Aşk, birçok insan için bir besin kaynağı. Onlar her şeyi vermek için, ama aşk değil bu inanıyoruz. Genellikle karanlık büyü aşk büyü aşk hayatlarında engelleri aşmak için yardım almak bu tutkulu ruhlar.

Bu engelleri birçok çeşit olabilir. Bu, onları ve onların sevdiklerine veya güvenli, sevilen birinin sevgisini kendi başarısızlığı arasında bir mesafe yol açabilir. Aşk bu yüzden alamadım, onların tek umudu karanlık büyü ya da kara büyü aittir, bu bireyler için tatil elyaf diyet. Black magic böylece çoğunlukla aşk güvence altına almak için kullanılır.

Ama kara büyü kullanmak isteyebilirsiniz diğer birçok nedenleri vardır. Örneğin psişik bir meslektaşım zarar vermek için kara büyü kullandı. Rahatsız edici bir komşu, kibirli bir patron, bir stalker tür kara büyü ile ders ders olabilir insanların sonu yok. Ama büyü her türlü olduğu gibi, ücretsiz karanlık büyüleri de sınırlamaları vardır.

Riskler

İlk risk büyü hiç işe yaramayabilir. Bu büyü için uygun olmayan maddelerin kullanımı nedeniyle olur. Karanlık büyü niyetinde kişiye benzer bir oyuncak kullanarak Örneğin, o kişiye benzer ve farklı bir heykelcik seçmeniz gerekir.

Örneğin, patronunuz bir büyü istiyorum ve o kısa ve yağlı ise, daha sonra kısa ve şişman bir heykelcik kullanın. Uzun boylu ve sıska bir heykelcik yapmayacağım.

Büyü karşılaşabileceği ikinci risk, yanlış kişi üzerinde çalışabilirsiniz. Bu döküm büyü ile ilgili tüm bilgileri toplamak için ihtiyacımız var. Amacının ne olduğunu ve hangi büyüyü bu amacı yerine getirmek için kullandığınız herhangi bir şüphe olması gerekir.

Ücretsiz karanlık büyüleri bu nedenle, her zaman doğru bilgi ile dökme olmalıdır. Büyü işe yaramazsa, tekrar deneyebilirsiniz. Bunu yanlış dönüşler veya yanlış kişi etkiler Ama eğer, o zaman geri almak için. Bu başka tür bir çalışma gerektirecektir.

Yanlış kişiye aşık istemiyorum. İnanın bana, bu tür dikkat takdir etmeyecektir. Bu nedenle araştırma yapmak ve ücretsiz kara büyüleri kullanmadan önce her zaman uygun bir ev ödevi yapmak.

Otantik ve en iyi medyumlar tarafından en keyifli ve en doğru telefon psişik okuma deneyimi ister misiniz? Sahte olanları üzerinde, paranızı boşa harcamayın, endüstri lideri danışmak gerekir ve Psişik Kaynak, 24 / 7 ile en değerli telefon psişik tavsiye alacaksınız. Sorun herhangi bir tür, ama cevap yok,

KAYNAK :
Medyum Medyum Hoca vefk
Buyu Nedir
Buyu Cesitleri
Ayirma Buyusu

No comments:

Post a Comment