Friday 9 December 2011

Erkekler için Kadın İç çamaşır, satın almak için tavsiyeler:

Açıktır ki, bu kadınlar için iç çamaşırı satın almak için geldiğinde, erkeklerin çoğu, onlar ne yaptığını bilmiyor. Onlar, mağaza yerine dikkat kaba bir tahmin ötesinde boyutları bilmiyorum, ve kadınlarını çok güzel hissettiriyor hiç bir fikrim yok. Genellikle bir iç çamaşırı mağazasında, çocuklar, onlar seksi olduğunu düşünüyorum bir şey ortaya çıkarmak ve en iyi umut. Çünkü o ne satın alıyor dönecektir oldukça iyi bir şans var o hatırlamak için en önemli şey, makbuz kurtarmaktır. Ipuçlarını takip için birkaç kolay bir çekmece kadar kullanılmayan bitmiyor o özel biri için iç çamaşırı satın almak.

Satın iç çamaşırı yerine onun ne seviyor ne gibi toplama zaman erkeklerin yaptığı ilk hata. Bu önemli bir kadının kendi kişisel tarzı dikkate almak. O bir tanga ile görmek bile ayrıntılı bir kıyafet satın alma, genellikle muhafazakar ise muhtemelen bir hatadır. Kadınlar kendi bireysel stilleri var ve yatak odasında ne giymek kadar uzanır. O muhafazakar ise, cazip bir kaftan ya da düpedüz geceliğini deneyin. Tabii ki o daha maceracı ise, jartiyer kemer yapabilir kıyafeti ile.

İkincisi, onun boyutunu biliyoruz. Iç çamaşırı mağazası girmeden önce, onu boyutları ile kendinizi kol. Kadın boyutları oldukça kafa karıştırıcı bir kadın arkadaşının yardımıyla, bu yüzden askere ve satış elemanı için bu boyutları hazır. Tüm çok kafa karıştırıcı, ya da satın almak için hangi boyutta bilmiyorum, en iyi politika, iç çamaşırı gibi temel boyutları gelir elbiseler ve chemises gibi ile sopa, küçük, orta ve büyük.

Iç çamaşırı konusunda uzmanlaşmış bir mağazada alışveriş yapmak için de önemlidir. Kış lastikleri ve ot Wackers sonraki seçim özellikleri bir mağaza gibi samimi bir iç çamaşırı hediye almak için teşebbüs etmeyin. Bu tür malların uzmanlaşmış bir mağaza kalite iç çamaşırı arayın. Sadece özel bir mağaza özelliği, yüksek kalitede iç çamaşırı öğeleri, ancak satış personelinin daha iyi eğitimli ve daha yararlı. Daha önce clueless erkeklerle ilgilendik, ve onların uzmanlığından yararlanmak.

Son olarak, kadın iç çamaşırı temel terminolojiyi öğrenirler. Bir jartiyer bandı, ve güvenle bir tanga amacını açıklamak biliyorum, ama diğer öğeleri iç çamaşırı olarak kabul edilir hiçbir fikrim yok. Örneğin, kaşkorse göğüs kapsayan bir sıkıntısı çeken çamaşırı. Kısa bir gömlek bağlı götürdü bir sutyen, bir peignoir - Sabahlık bir tür, ya da bir büstiyer bir sutyen ve korse arasında çapraz Diğer bir oyuncak bebek. Bir iç çamaşırı mağazası girerken uzmanlık göstermek için öğrenmek için bu makalenin ölçeğinin ötesinde, pek çok diğer şartlar vardır. Bu temel ipuçlarını takip ederseniz, iç çamaşırı satın getirdiği kafa karışıklığı ile daha iyi başa çıkmak için donatılmıştır. Doğru yapın ve kadının gerçekte ne satın aşınma olabilir. Onun kendisi hakkında iyi hissetmenize yardımcı ve yatak odası ve ötesinde harcanan zaman zenginleştirmek.

KAYNAK :
online giyim alışveriş
online alışveriş
iç giyim modelleri
iç giyim
iç giyim

No comments:

Post a Comment