Tuesday 22 November 2011

tıbbi fatura Hizmetleri: yüzdesi Vs. Düz Ücret Fiyatlandırma Yapıları

Tıbbi bir uygulama çalıştıran iş daha rekabetçi hale geldikçe, maksimum karlılığı sağlamak için pek çok uygulamaları, maliyet etkin çözümler için bir üçüncü taraf tıbbi bir faturalama hizmeti dönüyor. Herhangi bir tıbbi fatura hizmet sözleşmesi değerlendirilmesinde dikkate alınması gereken faktörlerin bir dizi var, hizmetlerin fiyatlandırılması, aralarında esastır. Bu makale, tıbbi faturalandırma hizmetleri tarafından sunulan en yaygın iki fiyatlandırma yaklaşımları karşılaştırır - Yüzde Tabanlı Anlaşmaları ve Talep başına sabit ücreti ve tıbbi bir faturalama hizmeti sağlayıcısı seçerken hatırlanması gereken bazı önemli noktaları tanımlar.

Yüzde Tabanlı Anlaşmaları:

Muhtemelen en yaygın yaklaşım tıbbi faturalandırma hizmetleri fiyatlandırma yüzde tabanlı bir anlaşmadır. Bu tür bir anlaşma, uygulama tıbbi bir faturalama hizmeti ücretleri, genellikle bir form veya aşağıdaki başka bir, bir yüzdesine göre:

Yüzde, koleksiyon
Fatura hizmeti tarafından sunulan brüt iddiaları yüzdesi,
Yüzde genel bir uygulama için toplam koleksiyonları.


Yukarıdaki ilk türüyle, koleksiyon yüzdesi, tıbbi bir faturalama şirketi sadece doğrudan koleksiyonları (genellikle böyle ortak öder gibi ofiste toplanan paralar, muafiyetler, vb hariç yardımcı olan bu iddialar için alınan net uygulama ücretleri .) Bu, güvenli bir şekilde etkileyecek bazı ölçülebilir yeteneğine sahip olduğu için sınırlandırarak bir yüzdesi dayalı anlaşmanın uygulama tıbbi bir faturalama hizmeti başarısı kravat nasıl en saf örneğidir. Yüzdesi bazında mukavele faydaları Bu tür uygulamada para yapar "self-polis" kalite-tıbbi bir faturalama hizmet uygulama sadece para yapar.

Fatura hizmeti tarafından sunulan brüt iddiaların ikinci türü, yüzde, uygulama, sigorta şirketleri ve diğer mükellefleri sunulan toplam miktarın yüzde tahsil edilir. Bu iki nedenden dolayı zor olabilir. Birincisi, bir sigorta şirketi tarafından fatura oranı her zaman ödenecektir müzakere oranı aynı değildir. Yani bir tıbbi bir faturalama hizmeti gibi görünen bir rekabet yüzdesi yüzdesi uygulanan yere bağlı olarak bir başka tıbbi bir faturalama hizmeti büyük ölçüde farklı olabilir. İkincisi, yukarıda bahsedilen bazı teşvik hiçbir tie-tıbbi fatura hizmetinin başvuru sonuçları için var olduğunu iddia ettiği takip kaldırılır.

Genel uygulama için toplam koleksiyon bir yüzdesi ile toplam net faturalama hizmeti ücretleri uygulamaya aldı. Co-öder, muafiyetler, ofiste toplanan başka bir para değil, servis tarafından içerir. Bu düzenleme, en sık tıbbi fatura ele değil, aynı zamanda bu düzenleme, personel, planlama, pazarlama, ücret tarifesi, müzakereler, vb yönetmek sadece tam ölçekli uygulama yönetim şirketleri, tıbbi bir faturalama hizmeti takip etmeye teşvik tarafından tahrik edilebilir mükellefi olmayan iddialar, ancak diğer kaynaklar aracılığıyla uygulamaya girmesinden ödeme gelirleri için bazı koruma kazançlar.

Yüzde Anlaşmaları içinde Hızı Değişkenliği:

Tıbbi fatura şirket oranı yüzde tabanlı bir anlaşma uygulamaya ücret tanımlayan çeşitli değişkenler dikkate alacaktır. Az% 4 olarak% 14 hatta% 16 gibi yüksek olabilir! Bu değişkenliği etkileyen faktörler, talep hacmi ve ortalama dolar miktarı iddiaların yanı sıra hasta faturalar, fatura şirket tarafından gönderilecektir olsun veya olmasın, tıbbi bir faturalama şirketi tarafından yapılan takip düzeyi gibi hususlar hizmet ve diğerleri sayılabilir. Bu değişkenler tıbbi bir faturalama hizmeti nasıl etkilediğine bazı örnekler bir göz atalım.

ÖRNEK 1:

Iddia hacmi ve dolar miktarı ile ilgili olarak, uygulama örnek düşünelim A ve B. Her iki tıbbi bir faturalama hizmeti sunan iddia nesil, taşıyıcı, hasta faturalama ve telefon desteği takip arıyoruz uygulama. Uygulama için ortalama iddia A $ 1000 ve ayda 100 hasta karşılaştığında ortalama. Uygulama B Ayda 1000 karşılaşmalar ile 100 $ 'lık ortalama bir iddia vardır. Fatura brüt miktarı aynı olmasına rağmen, aradaki fark, uygulama A. ile aynı getiri için yaklaşık 10 kat personel saat pratik B proje gerekecektir fatura şirket için şaşırtıcı olduğunu

ÖRNEK 2:

Sunulan hizmetler ile ilgili olarak, pratik uygulama C ve D. Her ikisi de uygulamaları ortalama ayda 1000 iddialar üzerine ve her iddianın ortalama 100 $ civarında düşünelim. Şimdi, uygulama C tam iddia yaşam döngüsü yönetimi taşıyıcı ikincil ve üçüncül sigortaları, hasta faturalama ve destek, rapor analizi, vb, teslim takip işlemek için bir fatura hizmeti arıyor Uygulama D ofiste hasta dengeleri toplar, böylece onlar değil ' t faturalama hizmetleri gerektirir ve taşıyıcı kendilerini takip yapmayı planlıyoruz. Böylece Uygulama D sadece tıbbi bir faturalama hizmeti üretmek ve taşıyıcılar ilk talepte gerektirir, ve belki de her ay bir kaç ikincil talepte. Bu örnekte, sunulan brüt iddiaları kabaca aynı, ama pratikte C anlamlı olarak daha yüksek bir ücret tahmin olabilir, potansiyel çift, D uygulama bu diğer destek hizmetleri sağlayan ilgili kapsamlı bir çalışma nedeniyle. (Zihin uygulama D saklayınız büyük olasılıkla profesyonel tıbbi fatura şirket sürecini yönetmek için izin maliyet ofset, ev bu faaliyetleri gerçekleştirmek için ek personel de dikkate almak gerekir.)

Bu iki örnek yüzdesi dayalı tıbbi faturalandırma hizmetleri göz önüne alındığında oranlarını etkileyen temel faktörler açıkça göstermektedir. Bir uygulama genel ücreti kaydedebilirsiniz sayısız müzakere noktaları olmakla birlikte, bunlar tıbbi bir faturalama şirketi tarafından sağlanan hizmetlerin diğer maliyetleri yönetmek için daha sonra ortaya çıkabilecek düşünmelisiniz.

Yüzde Tabanlı Anlaşmaları Artıları:

Onlar koleksiyonları dayalı Yüzde Tabanlı Anlaşmaları, doğrudan fatura şirketin başarısı, uygulamanın başarısı için kravat.
Uygulamalar genellikle potansiyel kısa vadeli tasarruflar için ihtiyaç duyduğu hizmetleri seçebilirsiniz.


Yüzde Tabanlı Anlaşmaları Eksileri:

Kısa vadeli tasarruf pratiği içinde bazı fatura faaliyetleri tutarak topladı ek personel uzun vadeli maliyetleri yol açabilir.
Küçük iddiaları şiddetle ele olmayabilir. Örneğin, tıbbi bir faturalama hizmeti ile% 8 koleksiyonları üzerinde şarj $ 5,00 hastaya fatura düşünün. Tıbbi bir faturalama hizmeti aslında iddia peşinde para kaybedecek. , Pul, zarf ve kağıt maliyeti, yanı sıra baskı için personel zamanı ekleme doldurma ve e-posta, sonuçta servise damlama olacağını $ 0,40 'den daha fazla olacaktır.


Talep başına sabit Ücreti:

Tıbbi faturalandırma hizmetleri fiyatlandırma tarafından sunulan bir başka ortak bir yaklaşım, biz Talep başına Daire Ücreti ne ararım. Sabit ücret fiyatlandırma ile tıbbi bir faturalama şirketi iddianın büyüklüğü ne olursa olsun, sunulan her iddia için sabit dolar kuru ücretleri.

Yüzde bazlı anlaşmalara benzer şekilde, iddia fiyatlandırma başına sabit bir ücret taleplerin hacmi ve verilen hizmetlerin kapsamı önemli ölçüde bağlı olarak değişebilir. Onun en temel formu, iddia tıbbi bir faturalama hizmeti başına bir ücret, sadece hasar başına bir dolar veya iki olduğunca az talep üretimi ve teslimi hizmetleri sağlayabilir. Bu durumda uygulama iddiaları takip sorumluluğu olacaktır. Tabii ki iddia fiyatlandırma başına sabit bir ücret gibi bu ek hizmetleri ile taşıyıcıları, hasta faturalama, vb takip gibi diğer hizmetleri de içerebilir, uygulama maliyeti $ 4, $ 5 ya da hasar başına 7 veya daha fazla artmasını bekliyoruz.

Uygulamaya bağlı olarak, hasar başına sabit bir ücret maliyet etkin olabilir, ancak dikkatle düşünülmelidir. Sigorta taşıyıcıları ile takip ve bürokratik sorunların göz ardı edilmemelidir. Bazı durumlarda, bir kez tıbbi bir faturalama şirketi bir telefon görüşmesi ya da iki neden olabilir, bir dilekçe sundu; ancak teslimi yaptık ve işlem ödenir nasıl olursa olsun, uygulama için faturalandırılabilir. Iddia fiyatlandırma başına ücret yüzde anlaşmaların bazı türleri gibi doğal bir teşvik bulunmamış. Bununla birlikte, takip, ya da tıbbi bir faturalama hizmeti ile aşinalık ve takip güven yeterince güçlü ise. Yönetecek kaynakları varsa bu bir çözüm olabilir

Talep başına sabit ücreti Artıları:

Iddia fiyatlandırma başına ücret, özellikle yüksek fiyatlı bireysel talepler, daha maliyet etkin bir potansiyele sahiptir.


Talep başına sabit ücreti Eksileri:

Taşıyıcı, bu hizmeti ile birlikte takip ilk iddia teslim edildikten sonra, tıbbi bir faturalama şirketi çok az teşvik vardır. Ayrıca, tıbbi bir faturalama hizmeti takip nasıl titizlikle değerlendirmek için neredeyse imkansız olabilir.
Taşıyıcı ve mükellefi hizmeti dahil değildir takip, uygulama, in-house yönetmesi gerekir. Kaçınılmaz olarak, yeni personel işe alma ve eğitim ya da mevcut personelin zaman ayrılarak, genellikle ilk etapta tıbbi bir faturalama hizmeti kullanmanın yararlarını dengelemek, artan yükü yol açar.


Hibrid Yaklaşım:

Bu tartışmanın son örnek, iddia yaklaşım başına yüzde dayanan anlaşmalar ve sabit ücret yararlanır Hibrit Yaklaşım, ne ararım. Bu fiyatlandırma yöntemi sayesinde, tıbbi bir faturalama hizmeti, belirli sigortaları ve hasta denge faturaları bir yüzdesini geçerli olabilir, daha sonra diğerleri için hasar başına bir ücret uygulanır. Bu yaklaşım genellikle taşıyıcı ya da iddia türüne göre silo, taşıyıcı Y. tüm iddialar için taşıyıcı X tüm iddialar için yüzde kullanımı ve sabit ücret

Bazı sigortalar yüzde dayanan anlaşmalar üzerine kaşlarını çattı olarak hibrid yaklaşımı, son birkaç yıl içinde ABD'nin belirli bölgelerinde daha yaygın hale gelmiştir. New York eyaletinde devlet Medicaid yüzde sözleşmeleri oluşturulurken bir örnek görüldü tıbbi faturalandırma hizmetleri iddia seçenek başına sabit ücret kullanımını gerektiren, yasadışı iddialar. Ilke endişe artan kar, en kolay yoludur "kodlama", ya da daha yüksek fiyatlı hizmetler için asılsız iddialarda göndererek inanan birkaç vicdansız fatura hizmetlerinden kaynaklanmaktadır. Bu birkaç hizmetleri bütün bir endüstrinin itibarını lekeleyecek tehdit ederken, uzun vadeli büyüme ve karlılık isteyenler iyi niyetli tıbbi faturalandırma hizmetleri açıkça yasadışı faaliyetleri kazanılan küçük kazançlar, başarılı bir iş sürdürmek için hiçbir şekilde olduğunu fark.

Kısacası, hibrid modeli dürüst fatura şirketleri, resmi mevzuat tarafından yönlendirilen bu sigortaları endişeleri gözetirken, uygulama başarıları bağlamak için şans verir.

Özet

, Tıbbi hizmet ve uygulamalar tıbbi bir faturalama şirketi ile ekip dikkate aldığımızda, bu seçenekler bir dizi var. Hasar başına Daire ücretler daha düşük maliyetli, kısa vadede etkili görünebilir, ama nedeniyle yoksullara gelir kesinti için potansiyel tıbbi fatura servis sağlayıcı, ya da takip işlemek içi uygulama personel istihdam ve ek tren takip kendi başına, uygulama için ilk maliyet tasarrufu zayıflatacaktır. Koleksiyon bir yüzdesi dayalı sözleşmeler kendini polis ve tıbbi fatura hizmeti geri ödeme titizlikle takip edecektir sağlamak.

Çeşitlilik Teknolojisi ile tıbbi fatura şirketler tarafından fiyatlandırması hakkında daha fazla bilgi edinin, Tıp Fatura Hizmetleri [http://www.DiversityTech.com/]. Çeşitlilik, ABD genelinde sağlık uygulamaları için tıbbi bir faturalama hizmetleri konusunda lider bir sağlayıcı olarak, yüzde dayalı tıbbi iddia yaşam döngüsü çözümleri konusunda uzmanlaşmış.

KAYNAK :
White Westinghouse Servisi
General Electric Servisi
altus servisi
regal servisi

No comments:

Post a Comment