Monday 21 November 2011

Indesit Hotpoint C367E - Market Standları

Yeni bir cihaz satin alip oldugunuzda, her zaman, kendi turunun digerlerine karsilastirir tam olarak nasil bilmek en iyisidir. Bu makale, Hotpoint C367E icin bu hizmeti sunmak icin burada.

C367E bagimsiz bir elektrikli ocak. Ana boslugu, ikincil konvansiyonel firin / izgara ve seramik ocak destekli bir fan ile geliyor. Fiyatlari haftalik bazda dalgalanma ragmen yaklasik £ 400 satiliyor.

En ucuz alternatif para birincil endise ise o zaman muhtemelen bir antrasit renk gelir Indesit K3E1AIR gibi bir sey dusunuyor olacak. K3E1AIR, bir firin ve bir izgara olarak iki katina bir tek, buyuk boslugu vardir. Birim uretim maliyeti azaltmaya yardimci olur ama pratik bir duzeyde, ciddi, ocak cok yonluluk azaltmak gibi bir maliyet kesme acisindan bakildiginda bu iyi. Hotpoint ve Indesit, evrensel asagi olmak olarak kabul sabit plakalar kullanan bir seramik ocak ile birlikte geliyor olmasina ragmen, cunku Ama bu K3E1AIR ve Hotpoint C367E arasindaki tek anlamli bir fark degildir.

Ayni fiyata asagi yukari ayni fiyat icin bu fiyat araligindaki bir elektrikli ocak oldukca tipik bir ornegi olan Beko DVC663K satin alabilirsiniz. Hotpoint gibi iki bosluklari ve seramik ocak, ancak ozel Solarglo sistemleri kullanarak yerine jenerik teknoloji kullanir. Kenara bu iki model arasindaki temel fark Hotpoint C367E, cok daha buyuk firinlar olmasidir. Beko ikincil kavite (sadece izgara olarak iyi bir firin olma yerine), boyut olarak 21 litre iken Hotpoint onemli olcude daha buyuk bir 38 litre kapasiteli ve 10 litre Beko ana kavite overtops.

Prim secenegi tartismasiz en sik modelleri olan bir Electrolux EKC607601X pick up £ 1000 altinda kucuk bir ozellikli. Teoride degildir Hotpoint C367E (iki kati kadar oldugu gibi maliyet) iki kat daha iyi olmasi beklenir ragmen. Evet firin daha fazla fonksiyona sahip ve ayni zamanda bir A derecesi ile ancak gercekte bu iki Hotpoints bes olarak ayni fiyata mal beklemeyin, onumuzdeki enerji acisindan daha verimli. Bu anlamda daha fazla para ile bu Electrolux gostermek gulunc miktarda para harcamaya istekli olan kisiler icin yapilmis gibi gorunuyor cunku.

Ben teknigi Online ve Hotpoint C367E bir yazari, onun en sevdigi ocak modelleri biridir.

KAYNAK :
samandıra indesit servisi caddebostan indesit servisi uskudar indesit servisi Pendik indesit servisi

No comments:

Post a Comment