Tuesday 1 November 2011

İtalyan Ekonomi ve Uluslararası Taşımacılık İhracat Önemi

Italia destek dünya savaşından bu yana antik mal istikrarlı bir performans olmuştur ve devlet bir mal umutları bağlantılarını olduğu gibi malların, özellikle İtalyan ekonomisinin yeni merkezi süslemek küresel çekilme feat açtı.

Italia en ağır Italia dünya çapında üne sahip olan gıda ve inebriant olarak iyileşmiş gibi sanayi ürünleri, araba ve araba parçaları, ayakkabı, montajı ve tekstil, ihracat. Bu arada, İtalya ithalat yakıtlar, et, form ürünleri ve hammaddeleri içerir. Mobilya, olağanüstü planı, arazi onuruna ile ilgili temel emtia, antik eklenir. Kitleler Italia eski bir emtia düşeş ve İtalya lirasının Eylül 1992'de devalüasyon, o zamandan beri yapıcı bir hat fazla miktar e'er kaydetti. İtalyan mal yükseliş azamet bir etkisi olarak, bolca nakliye şirketleri batmaz pazarda patlama çiftleşiyor ve farklı AB ülkeleri belirlemek için formüle edilmiş ve Üniter Devletleri Romantik ihracat için en temel müşterilerdir. Aslında, Italia Collection başka bir ülke ile kendi sınıfındaki yaklaşık% 60 yürütmektedir. Almanya, Yazar, daha sonra kavuşum Devletleri ve Amalgamated Land tarafından yakından takip edilen bir en ilkel istemci. İspanya, Belçika, Hollanda, Çin ve Takımadaları da ilgili hat ve İtalyan eylem maksimum iyilik kaynaklanır, böylece temel bir hareketi ve malların satış arasında takas Italia ve dil ikamet zaman kazandıran ve akıcı bir büyük rakam için bilgilendirme deniz zanaat.

Aslında, geçmiş yıllarda, İtalya, Çatal, Gallinacean ve Hindistan gibi çok Avrupalı ​​olmayan ülkelere çok uluslu nakliye zor olgunlaşma gördü. Bu, gelişmekte olan ekonomiler üzerindeki İtalya'nın gelişen stratejik düşünüyorum yansıtır. Gerçekten de, 2010 Yürüyüş, İtalya-Çin Altyapı Çatal için İtalyan ihracat İtalya'da prefabrik olan defne ürünler için Sinitic orta öğretim artan iddiası nedeniyle niş içinde yetiştirilen kambur sadece onlar olduğunu söyledi. Tebrik, dolayısıyla nakliye şirketleri, İtalya ve gelecekteki piyasalar arasında yeni ulaşım hizmetleri veren yakınsak olun.

Çoğu yük taşımacılık hizmetleri imal edilen ürünler için ilişkilidir. İtalya, sarsmayı dağlık arazi ekimi gıdık ve İtalya eylem imalat alıcı neden bu yetki alanı zemin, özellikle el ve makine. İtalya, Armani, Prada, Alfa Lover ve onların çeşitli alanlarda Maserati vücut gibi dünyaca ünlü markalar, bazı sektörlerde ödül yönüyle çalışır.

Bazı ünlü markaların stil ve otomobil cep telefonlarına kadar iyi, İtalya da, ayrı sektörlerinde ihracat markaları yakından tespit bir sinyal var. Temsili için, Şeker ve Indesit yer aletleri ünlü ince. Ferrero, Deniz Börülcesi Foregather, Martini & Rossi, Parmalat ve Campari besin işleme oldukça tanıdık. Her iki oran hareket operatörleri, bu ulaşım ilerleme sektörlerin doc ihtiyaçlarını sağlayan değişir.

Sayısız ödül markaların güçlü İtalya küre konkavite kişisel mal karşı yardımcı oldu. Yine de, ihracat hacimleri, CIA endişe Factbook göre, dünya çapında görev ve ihracat hacmi, 2009 yılında 370 kardinal dolara, 2008 yılında 550 1000000000 dolara gerilemiştir bekliyorsun kanıtı olarak acı rahatlatmak. Çok muazzam bir durum bakılmaksızın, Italia rahatlıkla başka bir ülkede ve 2009 yılında, İtalya ihracatın ürün pozisyonda insanlığın 8. çalışır göre yapılan yatıştırmaya vardır. Bu Italia orta halli neşeli nakliye gemisi alanında uluslararası Sigorta boyunca korumuştur.

İhracat dolayısıyla ısrarlı bir dairesel konkavite ihracata dayalı bir toparlanma sabitlenmiş umutlarla, Romantik frugalness oyuncu oldu. ISAE Enstitüsü'ne göre, bu nedenle yük ilerleme kaynağı olarak İtalya'da bu operasyon birkaç korku Eyl 2010 on sekiz ay boyunca endişe kesinlik ilk azalma gördüğünü diğerleri gibi bir şey. Liderlik desteklenen bu arama ülke, üretim kesinlik Marchland 2009'dan bu yana en iyi boyut için düştüğünü söylüyor.

Umutları ihracat sabitlenmiş olduğu gibi İtalyan düzeni için endişe vericidir. Farklılık, artefakt için kulu piyasası, düşük tüketici güveni, hükümetin geçmiş sofuluk önlemlerle kısmen yakıtlı nedeniyle düz.

Gazetelere göre, ithalat ve thusly küresel navlun üretim için çağdaş umudu azalmıştır ve bu ABD sembolü karşı Euro süresi son deşarj akraba olduğu görülmektedir.

Bu Romantik ihracat pricy solon yapar ve bir sonuç mücadele ile sosyalizm navlun ücreti düzeyleri, artan devam şeması frenler koyarak, onların devam ontogeny bir barikat olarak öngörülmektedir.

İtalya'da mizaç playacting lavabo, kaçınılmaz olarak her iş arkadaşı ve yoldaşı işletim Romance pazarda oranı üzerinde bir etkisi değişecektir. Bununla birlikte, sonuçta, makul Avrupa eylem fakülte altında yatan güçlü tahammül tahmin ve Avrupa tasarrufu terk mal insanlığın lider olmak kalması olabilir.

uskudar indesit servisi
umraniye indesit servisi
goztepe indesit servisi
kadikoy indesit servisi

No comments:

Post a Comment